Thaimat catering

1 – 10 retters 5 – 200 personer

Bestill catering til ditt neste arrangement! Server thaimat til ditt neste arrangement. Trykk på knappen for å fylle inn skjemaet. Deretter tar vi kontakt med deg for å få alt informasjon på plass.

I meldingsfeltet kan du skrive hvilke retter du ønsker og hvilken styrke du foretrekker. Noter også om du vil ha kjøtt, kylling, scampi eller vegetaralternativ der det er mulig å tilpasse det. Dette kan vi også avklare på telefon.

Stressfritt arrangement

Det er kjekt å invitere venner og kjente til sosiale sammenkomster. Bestill catering så ordner vi maten for deg. Planleggingen av mat er ofte det mest stressende elementet ved arrangering av fester og andre begivenheter. Tar du kontakt med Nida Thaimat så fikser vi det for deg. Vi har catering for arrangementer opp til 200 personer! Velg opp til 10 forskjellige retter. Vi hjelper deg gjerne å sette sammen en meny for kvelden og tar selvfølgelig hensyn til eventuelle allergener.

Vi legger til rette for store og små forsamlinger

Vi kan levere catering til en rekke forskjellige arrangement! Blant annet barnedåp, konfirmasjoner, bursdager, bryllup, julebord, firmafest, jubileum og andre sammenkomster. Cateringen starter på bare fem personer slik at du også kan bestille til foreningen eller familiemiddager.

  • Antall personer: 5-200
  • Alt fra små sammenkomster til store begivenheter.
  • Antall ulike retter: 1-10
  • Velg opp til 10 forskjellige retter fra menyen eller snakk med Nida for å gjøre maten mer personlig.

Henting eller utlevering

Hent maten selv eller få den levert.

Ta kontakt med Nida i dag.

Skap stemning med hjemmelaget thaimat

Rettene hos Nida Thaimat er laget med ferske råvarer. Alle krydderblandinger og chillipastaer er hjemmelaget av Nida. Peanøttsaus og sursøt saus er også hjemmelaget. Da sikrer du gjestene et godt måltid som smaker utmerket. Er noen av gjestene allergisk mot noe, er veganer eller vegetarianere lager vi tilpassede retter. Snakk med Nida om du har spørsmål

Bestill thaimat som catering

Fyll inn informasjonen så hører du fra oss innen kort tid.

Det går helt fint om du ikke kan fylle ut alle feltene over på nåværende tidspunkt. Vi tar kontakt med deg for å få informasjonen vi trenger.